Selecteer een pagina

Janine ter Hoeven

bekkenfysiotherapeut

Henry Hagalaan 17, 2273 DV Voorburg

janine@fysioteamvoorburg.nl

070 - 386 61 18, kies: 2 en dan 9

Janine ter Hoeven

 

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het trainen van het menselijk lichaam. De keuze om de opleiding fysiotherapie te volgen was snel gemaakt, in 1987 ben ik afgestudeerd. Het fit zijn, weer worden na operaties, blessures of zo fit mogelijk blijven bij een ziekte…, trainen en oefenen helpt en dat vind ik nog altijd fascinerend.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik 6 jaren in Zwitserland gewerkt, onder meer in het Academisch Ziekenhuis in Zürich. Terug in Nederland wilde ik mijn kennis over het menselijk lichaam verdiepen en heb ik de opleiding tot anesthesie-assistent afgerond. Mede hierdoor kon ik aan de slag als fysiotherapeut op de Intensive Care in het Leids Universitair Medisch Centrum. Hier heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van de verloskunde/gynaecologie en participeerde ik in het Chronisch Buikpijn Team. Ik heb lesgegeven aan de Leidse Hogeschool en was gastdocent bij de Universiteit Leiden.

De opleiding bekkenfysiotherapie heb ik in 2009 afgerond. In de afgelopen 10 jaren heb ik in een particuliere praktijk als bekkenfysiotherapeute gewerkt en mij verder verdiept in chronisch buik-, bekkenpijn en stuitpijn.

Daarnaast ben ik als fysiotherapeute werkzaam geweest bij Heren 1 van Hockeyvereniging HBR in Berkel en Rodenrijs. Ik ben getrouwd en moeder van 2 tieners. 

Met veel plezier en zin werk ik per 12 mei 2021 als bekkenfysiotherapeut bij Fysio Team Voorburg!

 

BIG nummer: 19033886704