Selecteer een pagina

Harald van Schuppen

fysiotherapeut

Tollenskade 2, 2274 LT Voorburg

harald@fysioteamvoorburg.nl

070 - 387 05 77

Harald van Schuppen

 

Ik ben Harald van Schuppen, getrouwd en vader van 2 dochters.  Afgestudeerd in Leiden als fysiotherapeut in juni 1995 en sindsdien werkzaam in Voorburg en de regio Den Haag.  Sedert 1987 ben ik werkzaam geweest op diverse vlakken mbt beweging, motoriek en motorische ontwikkeling. Zoals zwemonderwijs, begeleiden van therapeutisch zwemmen, medisch begeleiden van sportwedstrijden en evenementen (O’neill reach ride run, Brinta beach classic, City pier City loop, Triathlon wedstrijden) para-medische keuringen, begeleiden zwemtrainingen voor het Astmafonds.


Van 1 januari 1998 tot 1 januari 2017 heb ik een fysiotherapiepraktijk gerund als zelfstandig fysiotherapeut in Voorburg. Per 1 januari 2017 is deze praktijk geassocieerd met voormalig fysiotherapie praktijk Voorburg ’t Loo. De jarenlange goede samenwerking tussen de praktijken wordt sinds 2017 voortgezet in een maatschap met de naam “FYSIO TEAM VOORBURG”.

In mijn werkzaamheden als algemeen fysiotherapeut heb ik een aantal aandachtsgebieden. Te weten: Orthopedische revalidatie, traumatologie, RSI/ KANS, COPD/ emfyseem/ hyperventilatie, posttraumatische dystrofie/ CRPS en NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Daarnaast span ik me lokaal en regionaal in voor de fysiotherapie door in diverse commissies en werkgroepen aktief te zijn.

 

BIG registratienummer: 19044666804