Selecteer een pagina

Wij werken met EHealth

door | dec 16, 2021 | Geen categorie

De afgelopen maanden hebben we gebruik gemaakt van ehealth om u toch zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De behandeling of intake middels beeldverbinding zullen we blijven uitvoeren in combinatie met zorg in de praktijk.

Handleiding videoconsult

Voorbereiding

1) U ontvangt een e-mail van uw behandelaar om deel te nemen aan Zaurus. De afzender van deze e-mail is no-reply@zaurus.io (check eventueel uw spam/ongewenste e-mail)

2) Activeer uw account middels de instructies in de e-mail.

3) Gebruikt u een mobiel/tablet, download dan de app:

Android – Downloaden
iOS – Downloaden

Gebruikt u een desktop/laptop:

Installeer de desktop app:

MacOS – Downloaden
Windows – Downloaden

Of gebruik Zaurus via een browser: Chrome of Firefox

Open dan de volgende URL: https://web.zaurus.io

4) Log in met de door u aangemaakte inloggegevens. U zult de spreekkamer zien die uw zorgverlener voor u heeft aangemaakt en kunt daarin met uw zorgverlener communiceren. U kunt berichtjes en bestanden versturen en, wanneer uw zorgverlener deze start, deelnemen aan een videoconsult.

Het videoconsult
1) Zorg dat u op het tijdstip van het videoconsult bent ingelogd op Zaurus, liefst 5 minuten van tevoren.

2) Zodra uw zorgverlener het videoconsult gestart heeft zult u een groene knop zien – klik hierop om deel te nemen.

Mocht u de uitleg niet direct begrijpen of lukt het niet? Dat is dat geen probleem, wij leggen het dan aan u uit wanneer u uw afspraak heeft.

Veiligheid en privacy
Waarom niet gewoon met Whatsapp of een andere populaire app? De gekozen applicatie levert versleuteld beeldbellen volgens de hoogste standaard.

Vergoeding
De zorgverzekeraar vergoed de behandelingen per videoconsult daar er gebruik wordt gemaakt van een goede en veilige manier van werken.  U dient hiervoor uiteraard wel (voldoende) aanvullend verzekerd zijn. Als je niet verzekerd bent betaal je net zoals bij reguliere fysiotherapie het praktijktarief.

 

Bekijk meer

Wij hebben een nieuwe lokatie!

Wij hebben een nieuwe lokatie!

Per 1 oktober is Fysio Team Voorburg in Leidschendam aanwezig op de lokatie Scheepswerf 18 in het Gezondheidscentrum Scheepswerf.