Selecteer een pagina

Vera Weber

fysiotherapeut

Henry Hagalaan 17, 2273 DV Voorburg

vera@fysioteamvoorburg.nl

070 - 386 61 18, kies: 2 en dan 5

Vera Weber

 

Sinds augustus 2016 ben ik werkzaam bij Fysio Team Voorburg als algemeen fysiotherapeut en tegenwoordig ook als oedeemfysiotherapeut en ParkinsonNet zorgverlener.

Ik ben hier begonnen als waarnemer tijdens het zwangerschapsverlof van Joleen en later om Bas te vervangen toen hij afwezig was door ziekte. Het werken in deze praktijk bevalt van beide kanten erg goed en heeft geresulteerd in een samenwerking die wij graag willen voortzetten.

Na mijn afstuderen in 2011 heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan als freelancer; hierdoor heb ik in erg veel verschillende praktijken gewerkt en veel verschillende kanten van het vak gezien. Deze jaren hebben mij doen inzien dat ik veel affiniteit heb met patiënten met geriatrische klachten.

In 2018 heb ik de basisopleiding tot ParkinsonNet zorgverlener met succes gevolgd en ben ik nu specialist in het begeleiden van patiënten met de Ziekte van Parkinson.

Ook heb ik in januari 2019 de opleiding oedeemfysiotherapie afgerond en ben ik sindsdien oedeemfysiotherapeut. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben in het behandelen en begeleiden van patiënten met oedeem.

Vera werkt op dinsdag en donderdag op de Henry Hagalaan.

 

BIG registratienummer: 29914325004